24 uurs Storingsdienst
023 - 525 29 30 / 06 - 538 48 024
  welkom       contact       Privacyverklaring
 

CV Ketel Bloemendaal
Ook voor een CV Ketel in Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort, Haarlem en Santpoort is Loodgietersbedrijf H. van Baak al jarenlang uw vertrouwd adres. Wij zijn zeer scherp geprijsd en leveren kwaliteit.

Loodgietersbedrijf H. van Baak
Loodgietersbedrijf Van Baak is een loodgieters en dakdekkers bedrijf wat sinds 1935 bestaat en nu gevestigd is in Haarlem. Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort en Santpoort zijn ook al jarenlang ons werkgebied. Ook als u op zoek bent naar een scherp geprijsde kwaliteits CV Ketel. Informeert u naar de mogelijkheden.

Contactinformatie
Loodgietersbedrijf H. van Baak bevindt zich in Haarlem, en heeft als werkgebied ook Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Overveen, Zandvoort, Vogelenzang en Santpoort. Verdere contactgegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag over een CV Ketel?, bel of mail ons dan gerust.

 
  H. van Baak & Zn. | Tingietersweg 129 | Haarlem | Telefoon: 023 - 5252930 | E-mail: info@loodgietervanbaakbloemendaal.nl